fbpx

De werkwijze van Vastgoed Elien

 

Contacteer ons

De zaakvoerster, Elien Meirhaeghe, zal zich altijd zélf ontfermen over jou én de woning die dient verkocht of verhuurd te worden.

Kennismakend gesprek

Elien maakt graag de nodige tijd vrij om u & uw eigendom beter te leren kennen.

 

Tijdens dit gesprek worden onze diensten toegelicht

Stap 1

Een correcte prijsbepaling is van onschatbare waarde & dient ter plaatse te gebeuren.

Een te hoge of te lage prijs vragen, is nefast bij de verkoop van jouw eigendom.

Elien maakt een gedetailleerde schatting van uw villa, huis, grond of appartement.

Stap 2

Indien u akkoord bent met de werking & waardebepaling van Vastgoed Elien, kan er een document worden opgemaakt, waarbij u haar de toestemming geeft om uw woning te verkopen of verhuren.

Verzamelen van verplichte attesten

Bij de verkoop of verhuur van een woning komt heel wat administratie kijken. Wanneer alle verplichte documenten voor handen zijn, pas dan kan de verkoop van start gaan. Je mag erop rekenen dat Elien alle noodzakelijke documenten voor jou verzameld. Een eenduidige & vlotte communicatie is in deze fase cruciaal, want zonder deze documenten kan de eigendom niet verkocht worden.

Professioneel beeldmateriaal

Je hebt maar 1 kans om een goede indruk te maken. Vol enthousiasme & met het nodige respect voor jouw privacy & woning helpt Elien de professionele fotograaf om van jouw eigendom de meest prachtige foto's te nemen.

We trachten de kandidaat-kopers te verleiden met sprekende beelden. Alleen zo maakt uw pand het verschil in het gigantische (online) aanbod.

Publiciteit voor uw eigendom

Met professionele foto's en een uitgebreide omschrijving wordt de publicatie van uw eigendom tot in de puntjes verzorgd.

Elien zorgt ervoor dat uw eigendom in de kijker wordt geplaatst door een op maat gemaakte marketingcampagne op immosites, sociale media en geschreven pers.

Bezoeken en onderhandelingen

Jouw potentiële kopers zijn op zoek naar een nieuwe thuis.

Elien begeleidt ieder bezoek persoonlijk, op tijdstippen die op voorhand werden overeengekomen.

Wanneer een geïnteresseerde een bod uitbrengt op jouw woning, zal Elien dit steeds melden & de beste prijs voor de woning negotiëren.

Ondertekening van het bod, de compromis & akte

Indien u een bod heeft aanvaard, dan is het tijd voor de volgende fase: "de ondertekening van het compromis". In dit document wordt de verkoop officieel vastgelegd.

Ook in deze fase wordt de door jouw gekozen notaris nauw in dit proces betrokken. De woning is pas daadwerkelijk verkocht na de akte en ook hier is Elien aanwezig.

Wil je je huis laten schatten of verkopen?

Om een woning, villa, grond of appartement correct te schatten, moeten heel wat factoren in kaart gebracht worden. Hiervoor is een bezoek aan de woning absoluut noodzakelijk. Wens je graag een bezoek en een vrijblijvende waardebepaling van jouw woning? Laat je gegevens dan achter via onderstaand formulier en wij nemen contact met jou op voor een gratis schatting.

Jouw gegevens

Info over jouw woning te koop

Automatische zoekopdracht aanmaken

Laat ons weten naar wat je op zoek bent en je ontvangt dagelijks ons nieuwste aanbod, die voldoet aan jouw criteria, in je mailbox! Op die manier heb jij als eerste de mogelijkheid om een bezoek in te plannen.